HomeNecrològicaConsternació en el món del taxi per la sobtada mort del tortosí...

Consternació en el món del taxi per la sobtada mort del tortosí Joan Gavaldà

El món del taxi plora la pèrdua de Joan Gavaldà Ares, que va morir de forma sobtada aquest passat cap de setmana als 51 anys. Com recorden en un comunicat els seus companys del Sindicat del Taxi de Catalunya STAC, del que Gavaldà era membre de la seva comissió executiva, així com tresorer de l’Associació de Taxistes de les Terres de l’Ebre “era un gran company i amic i sempre disposat a treballar pel col·lectiu“.

Joan Gavaldà va néixer a Tortosa, amb arrels al poble de Paüls, era taxista des de feia 27 anys. Va ser fundador de l’Associació Sersatrans des de l’any 2000. S’hi va incorporar ràpidament a les tasques de responsabilitat de coordinació i gestió dels serveis i va ajudar a créixer i estendre l’organització pel territori de les Terres de l’Ebre, tal i com expliquen a la pàgina oficial del sindicat.

Membre de l’Executiva de l’STAC des de l’any 2015, tot i que anteriorment havia participat en les Comissions Territorials del taxi del Camp de Tarragona i posteriorment a la de les Terres de l’Ebre fins avui en representació de l’STAC.

Els companys el recorden com un gran professional, “una persona comprensiva, dialogant, d’actitud positiva sempre i optimista, sempre sumava, company, no hi havia límit d’hores per a Joan“, diu Joan Vicente Maigi, secretari de l’Associació Sersatrans i Administrador de TDEtaxi, S.L. empresa que van fundar al si de l’Associació l’any 2004, de la qual compartia el càrrec d’Administrador juntament amb Àlvar Rallo i Joan Vicente.

Per Lluís Berbel, president de l’STAC “ens deixa un gran company, i una persona millor. Treballador, humil i senzill. Un home que transmetia pau. Vaig participar amb ell en diferents reunions de la Comissió Territorial del Camp de Tarragona. Volem mostrar el nostre condol tant a la família, com als companys de l’Associació“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

27 + = 30

Últimes notícies