HomeEconomiaConstituïda la junta electoral per les eleccions de la Cambra de Comerç...

Constituïda la junta electoral per les eleccions de la Cambra de Comerç de Tortosa

El passat 23 de maig va quedar constituïda la Junta Electoral número 6, en què està adscrita la Cambra de Comerç. Indústria i Navegació de Tortosa, i que serà l’encarregada de vetllar pel procés electoral que ara comença per renovar els òrgans de govern de l’entitat.

La junta va formalitzar-se a les dependències dels Serveis Territorials de Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre actuant com a secretari Adam Tomàs, en la seva condició de director dels Serveis Territorials, amb José Ramon Roig com a president i Luisa Nubla, com a vicepresidenta.

D’acord amb l’ordre publicada el 8 de maig passat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i un cop constituïda la junta electoral, tot començarà el 17 de maig continuarà després amb la constitució de la junta electoral. Del 24 de maig al 7 de juny és el període estipulat per poder presentar les candidatures per sufragi dels electors i electores, a proposta de les organitzacions empresarials, i les candidatures de les empreses de major aportació voluntària.

La votació per mitjans electrònics de forma presencial tindrà lloc, per a totes les cambres, el dia hàbil següent un cop finalitzat el termini de votació remota, és a dir, el dia 20 de setembre de 2023, de 10 a 17 h, sense interrupció, als col·legis electorals de la demarcació de la cambra corresponent, que disposaran en format electrònic del cens de tota la demarcació de la cambra. Les persones físiques electores podran emetre el seu vot de forma presencial. Les persones jurídiques i les entitats sense personalitat jurídica, podran emetre el seu vot de forma presencial.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies