HomeSense categoriaConsumir productes amb la marca Reserva de la Biosfera, la nova crida...

Consumir productes amb la marca Reserva de la Biosfera, la nova crida del COPATE

Incentivar el consum dels productes ebrencs englobats sota la marca Reserva de la Biosfera és la nova crida del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE), un distintiu que engloba majoritàriament empreses del sector agroalimentari. Es tracta de productes de proximitat elaborats per empreses que han adquirit un compromís de sostenibilitat ambiental, de responsabilitat social i amb una garantia de qualitat. El vicepresident de la Reserva de la Biosfera, Ferran Rosich, manifesta que “la crisi sanitària que patim ens ha de fer prendre més consciència de la importància de la salut i de tenir cura del nostre entorn més immediat”, així com afegeix que creu que “és un bon moment per reflexionar sobre els nostres hàbits de consum i que apostem per aquelles empreses que tenen un compromís amb el desenvolupament sostenible del nostre territori”

La marca Reserva de la Biosfera és un distintiu que permet traslladar el reconeixement internacional que ha fet la Unesco a les Terres de l’Ebre als productes que genera el territori i que compta amb 156 empreses del territori acreditades. A la pàgina web ebrebiosfera.org es pot consultar el llistat d’empreses acreditades i accedir a les plataformes digitals d’estes per realitzar la compra en línia dels productes, ara que els canals comercials habituals estan tancats per l’estat d’alarma decretat per frenar la propagació del coronavirus. Tot i que la majoria de les empreses amb esta marca són del sector agroalimentari, també n’hi ha del sector artesanal i turístic, sectors especialment colpejats per la crisi. 

Des del COPATE consideren que impulsar la marca Reserva de la Biosfera, que fa gairebé quatre anys que va arrencar, és una manera de fer valdre les Terres de l’Ebre, protegir el paisatge, la identitat i la cultura ebrenca. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies