HomeSocietatControlat el brot de coronavirus a Alcanar

Controlat el brot de coronavirus a Alcanar

ALCANAR // Tots els joves d’Alcanar que des de fa dies estan confinats per haver estat en contacte directe amb dos positius per coronavirus han donat negatiu a les proves PCR que se’ls han fet. Els joves continuaran, per protocol, uns dies més en aïllament i posteriorment se’ls tornarà a fer seguiment.

L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, ha celebrat la bona notícia: “amb aquests negatius s’ha demostrat que els joves van actuar de forma correcta i prudent, seguint la normativa vigent.”

Roig ha manifestat que la notícia sobre el brot de coronavirus a Alcanar ha afectat negativament al dinamisme i l’economia del municipi. De fet, “per al cap de setmana hi ha hagut anul•lacions, tant als sectors gastronòmics com hotelers”. En aquest sentit, el batle ha volgut aclarir que “Alcanar és un poble segur i responsable, com hem demostrat tots aquests mesos” i ha recordat la importància de seguir “les mesures de neteja de mans, distància de seguretat i mascareta per a tenir les màximes garanties de seguretat i protecció”. Finalment, també ha demanat que es tracte bé la informació,  sense crear un fals “alarmisme”. 

D’altra banda, l’Ajuntament d’Alcanar ha reactivat el servei de suport a la ciutadania dirigit a les famílies que es troben en aïllament domiciliari pendents de les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El servei implica la gestió a domicili de la compra d’aliments, medicaments i productes de primera necessitat per un equip de voluntariat, així com l’atenció psicològica telefònica per part de professionals, sota la coordinació de les regidories d’Afers Socials i Joventut de l’Ajuntament d’Alcanar. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 77

Últimes notícies