HomeCulturaConvocat el Premi de Narrativa Breu d’Amposta

Convocat el Premi de Narrativa Breu d’Amposta

La Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta han convocat ja les bases del VIII Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta. Uns premis biennals que tenen com a objecte estimular l’hàbit i el gust per la lectura i l’escriptura. Els autors poden presentar les seves obres fins al dia 15 de febrer de 2023.

Enguany, com a novetat, només hi haurà un primer premi, dotat amb 2.700 €. El guanyador/a, amb aquest premi, es compromet a anar als centres educatius de secundària que ho requereixen durant el curs següent a la publicació del llibre per tal de participar en el debat posterior a la lectura del seu llibre. En qualsevol cas, el premi podrà ser declarat desert, si així ho consideri el jurat.

Segons s’estipula en les bases del premi, les obres presentades han de ser originals i inèdites, i no poden haver estat seleccionades ni premiades en cap altre certamen. Han d’estar redactades en català, amb una extensió mínima de 40 pàgines i una màxima de 70 pàgines en format DIN-A4, mecanografiades per una sola cara a doble espai. En aquesta edició la temàtica és lliure i s’admetrà una sola obra per autor.

El lliurament del VIII Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta tindrà lloc a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, durant els actes de celebració de la diada de Sant Jordi, al mes d’abril de 2023.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

34 + = 36

Últimes notícies