HomeEsportsDavima Cantaires CB Tortosa i CB Rapitenc Bear Químic comencen amb bon...

Davima Cantaires CB Tortosa i CB Rapitenc Bear Químic comencen amb bon peu la temporada

Els dos representants ebrencs de la Tercera Catalana de bàsquet, han començat amb molt bon peu la competició al grup 9, aconseguint una convincent victòria en la primera jornada. El Davima Cantaires Bàsquet Tortosa ha superat amb solvència la visita del CB Torreforta B, en partit disputat al pavelló del Temple, imposant-se de forma clara per 86-64.

L’equip dirigit per Berni Rubio, ha donat una bona imatge, i només ha tingut problemes en el segon quart, que finalitzava amb avantatge visitant per 10-14, amb molts problemes en atac per al conjunt tortosí. El Davima Cantaires va començar endollat dominant amb autoritat el primer quart. A continuació iniciativa visitant arribant-se a la mitja part amb 32-29 i tot per decidir.

Després del descans domini tortosí per augmentar la renda amb el 26-20 del tercer quart. L’últim va ser la sentència amb clar dom parcial de 28-15, quasi doblant al seu oponent, per acabar amb una còmoda renda de 22 punts.

Van jugar per part del Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Arnau Pedret (0), Mascarell (4), Roger Pedret (10), Lluís Bel (14), Mora (8), Hidalgo, Paris (4), Luna (9), Faiges (3), Gerard Rodríguez, Viader (21) i Salvadó (4).

També bon debut per al tècnic Joan Ferrando amb el CB Rapitenc Bear Químic, que va aconseguir la primera victòria, i a domicili per 53-64, al pavelló San Salvador de Tarragona davant l’Asisa Sant Pere i Sant Pau. El partit va ser molt igualat, amb avantatge 11-15 dels rapitencs en el primer quart, i empat a 12 en el segon, per arribar al descans amb 23-27 per als visitants. Es va mantenir la igualtat al tercer quart, resolt per la mínima a favor dels locals, que amb un bon inici es van situar cinc punts per davant (36-31). Van reaccionar els rapitencs que amb un parcial 6-14, van afrontar l’últim quart amb una renda favorable. El 0-8 de sortida va situar als rapitencs amb una renda de 9 punts, (44-53), que van saber administrar per emportar-se una meritòria i treballada victòria.

Van jugar per part del CB Rapitenc Bear Químic: Ferran Roman (20), Tomàs (2), Joan Romà (11), Albiol (5), Espelta (4), Ferrando (14), Sancho (4), Fornás (4).

En la resta de la jornada aquests resultats: AE Claret, 70 – Bàsquet El Carme, 56; Reus Ploms Salle Verd, 82 – CB Constantí Black, 46; Reus Deportiu, 65 – CB Montblanc VGL, 72; AB Vendrell 2, 63 – CB Morell B, 59.

La pròxima jornada el conjunt rapitenc rebrà el dissabte a les 19:00 hores a l’AE Claret, mentre l’equip tortosí jugarà a les 19:30 a la pista del CB Morell B.