HomeEsportsEl Peníscola del tivissà Carles Saladié es queda a un pas d'evitar...

El Peníscola del tivissà Carles Saladié es queda a un pas d’evitar la primera derrota de l’any (3-2)

A la tercera ha anat la vençuda i ha caigut la primera derrota de la temporada del Penyíscola de Futbol Sala del tivissenc Carles Saladié. Tot i acostar-se al marcador a les acaballes del partit, quan restaven tan sols tres minuts per al final, els castellonencs no van poder igualar un partit que se’ls ficava coll amunt després dels tres gols del Talavera que situaven a les acaballes del primer temps un contudent 3-0. Un gol de Plaza a les acaballes del primer temps aferrava als peníscolans al partit per mirar d’evitar la primera desfeta de la temporada, però de forma totalment estèril.

Els castellano-manxecs es mostraven letals en l’estrena davant la seua afició aquest curs i aconseguien un triomf de prestigi davant un dels màxims candidats al retorn a la Primera Divisió de Futbol Sala com el Peníscola. Els gols de Carlitos, Anass i Manu Cebrián li han donat una renda que han fet bona davant la reacció dels castellonencs durant la represa, però topant un cop darrera l’altre davant el jugador del partit, el porter Rafa Luque.

La sortida en tromba del conjunt local, no tardava en perforar per primer cop la porta defensada per Coro amb el gol de Carlitos als 2′ de joc i sengles ocasions per a fer altres dues, va obligar a l’entrenador visitant, Santi Valladares, a demanar temps mort als 5 minuts, amb el qual va aconseguir amainar el temporal que semblava planar-se sobre el seu equip, que venia de guanyar els dos partits de lliga jugats a Leganés i a l’Atlètic Benavente. El partit va entrar llavors en una fase d’equilibri, sense dominador clar i amb superioritat dels sistemes defensius sobre els ofensius, amb comptades ocasions de gol ben defensades pels respectius porters.

L’equilibri i la igualtat es van trencar als 16′, amb els dos equips amb cinc faltes: un robatori de Manu Cebrián en camp contrari el va culminar amb assistència al capità Anass perquè pràcticament a porta buida marqués el 2-0. Sense temps de digerir el segon gol, Anass es convertia en assistent en tallar un atac dels castellonencs en el seu propi camp i va cedir el tercer per a Manu Cebrián. Plaza, marcava el 3-1 a dos minuts del final i enganxava als groguets al partit tot i produïr-se un ensurt quan Adri Rivera fes una gran jugada personal i Coro desviava l’esfèric arribant-se així al descans.

En sortir dels vestidors el Peníscola FS va fer un pas endavant i va sortir disposat a escurçar distàncies en el marcador i llavors va ser quan va emergir la figura de Rafa Luque, amb intervencions de molt mèrit per mantenir viu al seu equip. Sengles rematades d’Elías i Pani, es van trobar amb el ‘mur’ ceràmic en els primers 7 minuts. El domini territorial visitant era del tot infructuós tot i jugar-se gairebé sempre en terreny local.

Mancant cinc minuts per al final, i amb el porter-jugador sobre el terreny de joc, els del tivissà Carles Saladié, van aconseguir retallar distàncies al marcador quan Pani en un xut enrevessat entre un bosc de cames va trobar el camí del gol, que se’ls hi havia ressistit, quan restaven tan sols dos minuts per a la conclusió del partit, que es van convertir en un atac-i-gol dels de la Plana que van tenir l’empat a l’abast en una darrera intervenció espectacular de l’home del partit, el porter Rafa Luque, que sobre la botzina final aturava el llençament dels visitants per evitar el 3-3.

FITXA TÈCNICA:

Soliss FS Talavera, 3

Globeenergy Peníscola Futbol Sala, 2

SOLISS FS TALAVERA: Rafa Luque, Dani Montes, Carlitos, Caamaño, Javi Amorós -cinc inicial-, Adri Rivera, Anass, Voltor, Porto, Andrés i Manu Cebrián.

PENÍSCOLA FS: Cor, Igor, Rubén Orzáez, Pani, Rumb -quintet titular-, Rahali, Plaza, Elías, Francini, Lorenzo Bueno i Carles.

ÀRBITRES: Jesús Almeida León i Raúl Santana Santana, del Comitè Canari. Van expulsar per doble targeta groga a Anass, en el minut 39; i van amonestar a més als locals Caamaño, Adrián Rivera, Manu Cebrián i el tècnic Juan Marrube; i als visitants Pani, Rumb i Igor.

GOLS: 1-0, Carlitos (2′); 2-0, Anass (16′); 3-0, Manu Cebrián (17′); 3-1, Plaza (18′); 3-2, Pani (37′).