HomeSocietatDeltebre engegarà un procés de participació amb el jovent per a confeccionar...

Deltebre engegarà un procés de participació amb el jovent per a confeccionar el nou Pla Local de Joventut

L’Ajuntament de Deltebre ha estat escollit com a un dels municipis impulsors de la plataforma Decidim.cat, una eina innovadora de participació ciutadana que impulsa la Direcció General de Participació Ciutadana, Processos Electorals i Qualitat Democràtica del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, juntament amb el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), i en coordinació amb la Xarxa de Governs Transparents (XGT), la Diputació de Tarragona i la Diputació de Lleida.

En el cas de l’Ajuntament de Deltebre, s’ha decidit iniciar l’ús d’aquesta plataforma per detectar les necessitats de la joventut del municipi i així elaborar el nou Pla Local de Joventut que ha de permetre orientar les polítiques destinades a aquest sector. El regidor d’Atenció i Participació Ciutadana i Transparència, Andreu Curto, ha explicat que “volem posar a l’abast de la joventut del municipi les eines adients per tal que siguin ells i elles qui marquin les polítiques de joventut que s’han d’aplicar al nostre municipi durant els propers anys i així resoldre les seves mancances i inquietuds”.

D’aquesta manera, a partir del primer trimestre de l’any 2022, la plataforma estarà oberta i s’iniciarà un procés de participació per recollir les diferents propostes del jovent del municipi. En el marc d’aquest procés, també es visitarà l’Institut de Deltebre on es realitzaran tallers específics per complementar la recollida d’informació. Amb totes aquestes dades, i amb la posterior anàlisi, es proposaran les accions a incorporar al nou Pla Local de la Joventut.

Aquesta proposta de l’Ajuntament de Deltebre s’ha presentat aquest divendres en el marc de la sessió d’exposició dels projectes pilot del servei Decidim Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

11 + = 12

Últimes notícies