HomeInfraestructuresDeltebre inicia les obres de d'arranjament de l’avinguda La Pau

Deltebre inicia les obres de d’arranjament de l’avinguda La Pau

L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat els treballs d’arranjament de l’avinguda La Pau, les quals s’estructuren en dos fases diferenciades.

La primera, que és la que s’està realitzant entre les cruïlles dels carrers Blasco Ibáñez i la cruïlla anterior al carrer Joan Miró, consisteix en la pavimentació, i la urbanització de l’avinguda amb l’adequació de voreres, instal·lació d’un carril bici, millora de l’enllumenat, soterrament de línies, i la renovació de pluvials i aigua potable.

Esta primera fase té un cost de 477.000 € i compta amb una subvenció de 200.000 € per la Diputació de Tarragona i un import de 132.990 € a càrrec de la Generalitat de Catalunya.
La segona fase, que consta dels treballs de pavimentació, millora de la senyalització i aixecament de les tapes del clavegueram, s’efectuarà des del carrer Joan Miró fins a l’avinguda 1 d’octubre i té un cost de 170.676 €. Està previst que els treballs finalitzen durant este estiu.

Els treballs d’arranjament i pavimentació de l’avinguda La Pau s’emmarquen en el pla de pavimentació del 80% dels carrers del municipi que es va presentar i aprovar en el plenari del mes d’abril.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “solucionar un problema estructural del municipi i, a la vegada, dignificar una avinguda que és una de les artèries principals de Deltebre”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 31 = 32

Últimes notícies