HomeUrbanismeDeltebre obre el procés participatiu per canviar el nom del carrer Girona...

Deltebre obre el procés participatiu per canviar el nom del carrer Girona per 1 d’Octubre

Tal com es va anunciar en el darrer plenari, l’Ajuntament de Deltebre ha obert un procés de participació ciutadana per tal de decidir si el carrer Girona passa a denominar-se carrer 1 d’octubre. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “amb aquesta actuació volem consultar a la ciutadania si creuen convenient que un dels carrers més estratègics i transitats del municipi, com és el cas del carrer Girona, es converteixi en el nou carrer 1 d’octubre per tal de posar en valor la democràcia i la llibertat”.

Per a poder votar, els ciutadans i ciutadanes compten amb dues vies. Una primera, mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre http://www.deltebre.cat i, una segona, físicament a l’Espai d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Deltebre, en horari d’obertura, de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h. Podran votar totes aquelles persones que tinguin, com a mínim, 16 anys d’edat.

El termini de votació finalitza el 3 d’agost de 2018, de manera que no serà fins a principis del mes d’agost que es donaran a conèixer els resultats del procés de participació ciutadana.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 76 = 78

Últimes notícies