HomeSocietatDeltebre va atorgar l’any passat 81.600 € en ajuts a 199 famílies...

Deltebre va atorgar l’any passat 81.600 € en ajuts a 199 famílies de la població

Un total de 199 famílies de Deltebre en situació de vulnerabilitat o que travessen una situació econòmica complicada van rebre l’any passat ajuts socials per valor de 81.628,98 euros per part de l’Ajuntament de Deltebre. En concret, durant l’any 2023, des del consistori es van concedir un total de 379 ajuts socials. Entre ells, es troben els ajuts socioeconòmics (amb 147 ajuts atorgats), els d’urgència social (17), la tarifa social de l’aigua (44) i també l’EuroDelta (171).

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “tal com hem demostrat durant tots estos darrers anys, el nostre objectiu com a Govern municipal és estar al costat dels veïns i veïnes que més ho necessiten, i això significa fixar les eines i els recursos necessaris, a través de totes estes línies d’ajuts, per fomentar la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania”. En este sentit ha explicat, per exemple, que els ajuts socioeconòmics garantixen que els xiquets i xiquetes de la població puguen accedir, independentment de la seua capacitat econòmica, a les activitats extraescolars, a l’escola bressol, als casals d’estiu o bé, entre altres, garantir la connexió a internet o la compra de material escolar.

Un cop fet el balanç del 2023, la setmana que ve l’Ajuntament obrirà ja la nova convocatòria d’ajuts per a este any 2024, no només de l’àmbit socioeconòmic, sinó també de la resta de línies per a empreses, autònoms i entitats. La regidora d’Afers Interns i Servei a les Persones, Rosa Casanova, ha explicat que “durant este any 2024 seguirem consolidant i blindant totes aquelles accions relacionades amb les polítiques socials que s’han anat implementant durant els anteriors mandats”. El pressupost per a este exercici destina gairebé 400.000 € a donar cobertura a totes les accions relacionades amb els serveis socials.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 50 = 58

Últimes notícies