HomeEsportsDerrota del Cantaires i renúncia del Rapitenc en la segona jornada de...

Derrota del Cantaires i renúncia del Rapitenc en la segona jornada de la segona fase de Tercera Catalana de bàsquet

ESPORTS // Després de la derrota en l’anterior jornada, el Davima Cantaires Bàsquet Tortosa i CB Rapitenc Bear Quimica, afrontaven un difícil repte, amb la devolució de visita al CB Salou B i Reus Deportiu.

L’equip rapitenc va renunciar el partit, amb la corresponent derrota com marca la normativa per 2-0.

L’equip tortosí sortia derrotat del pavelló de Salou per 76-59 en un partit molt igualat en el que es van produir fins a 7 empats. El conjunt tortosí dominava al final del primer quart per un ajustat 16-17, però els locals van portar la iniciativa fins a situar el Cantaires l’empat a 27 després de tres triples consecutius, però el Salou B. amb un parcial 9-0 en els tres últims minuts, va marxar al descans amb un marcador favorable de 57-43.

No es van rendir els tortosins, però en l’últim quart van anar sempre a remolc d’un rival que va saber mantenir el seu avantatge.

Els més valorats del partit van ser David Pinto amb 19 punts per part local, i pels tortosins Lluis Bel amb 12 punts, anotant Roger Pedret, 11 i Cèsar Hidalgo i Roger Pruñonosa amb 9.

En la tercera jornada es disputarà el duel de rivalitat el dissabte 6 de juny a les 19:30 hores, al pavelló del Temple, entre el Davima Cantaires CB Tortosa i el Rapitenc Bear Quimica.