HomeSuccessosDesmantellen dos plantacions 'indoor' amb 1.200 plantes de marihuana a la R脿pita...

Desmantellen dos plantacions ‘indoor’ amb 1.200 plantes de marihuana a la R脿pita i l’Aldea

Agents de la Policia Nacional han desmantellat dues plantacions ‘indoor’ de marihuana en les localitats de la Rapita i l’Aldea.

La recerca va constar de dues fases; en la primera es va desmantellar una plantaci贸 de marihuana a l’interior d’una nau industrial de Sant Carles de la R脿pita de gaireb茅 2.000 m虏 de capacitat, en els quals l’organitzaci贸 havia establert un sistema de tabicatge amb diferents zones de cultiu. Aquesta nau portava dos anys operativa i pogu茅s haver produ茂t 20.000 plantes anuals.

En el registre es van aprehendre 30 quilograms de c脿nnabis, 737 plantes i es van intervenir 1.200 euros. Es van realitzar cinc detencions, tots ells homes de nacionalitat albanesa, col路laborant en l’operatiu la Policia Local de La R脿pita.

En la segona i 煤ltima fase es localitza en la poblaci贸 de L’Aldea una altra nau de 500 m虏 amb una plantaci贸 ‘indoor’ de marihuana, dividida en dues zones de cultiu, en la qual s’aprehenen 500 plantes de marihuana en avan莽at estat de floraci贸 i a punt de recol路lectar. Es det茅 a dos homes, tamb茅 de nacionalitat albanesa.

Tots els detinguts serien els 鈥渏ardiners鈥 de la plantaci贸, persones que ocupen l’煤ltima baula en l’organitzaci贸 criminal. Aquestes persones s贸n captades als seus pa茂sos d’origen pels responsables d’aquestes m脿fies i a canvi d’uns diners mensuals, que pot oscil路lar entre els 1.500 i 3.000 euros, es traslladen a Espanya per a treballar en els cultius ‘indoor’.

Pr脿cticament no surten de les naus, all铆 se’ls habilita una zona per a dormir i menjar, han de controlar i supervisar tots els sistemes de la plantaci贸 i facilitar el correcte desenvolupament de la planta.

A m茅s, destacar un sofisticat sistema de cambres perfectament situat en l’exterior de la nau, els aportava seguretat davant l’acci贸 de la Policia.

En el registre practicat, a part de les plantes cann谩biques, es van intervenir nombrosos utensilis i aparells de climatitzaci贸, entre els quals es trobaven llums, ventiladors, extractors d’aire, filtres, estacions meteorol貌giques per a control de temperatura, aix铆 com productes de jardineria: llavors, fertilitzants, etc.

L’operatiu ha estat dut a terme pel Grup Local de Policia Judicial de la Comissaria Local de Tortosa en col路laboraci贸 amb la Policia Local de la R谩pita.

En aquest sentit, la cooperaci贸 entre els diferents operadors de seguretat resulta fonamental per a culminar d’una manera satisfact貌ria les diferents recerques que Policia Nacional duu a terme a Catalunya; i per tant, per a prestar un millor servei al conjunt de la ciutadania.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

6 + 3 =

脷ltimes not铆cies