HomeEconomiaDos noves discoteques obriran al polígon de Tosses d’Amposta

Dos noves discoteques obriran al polígon de Tosses d’Amposta

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs Roiget, ha explicat que hi ha dos operadors interessats a ubicar discoteques al polígon Tosses d’Amposta. Segons informava en una entrevista a Amposta Ràdio, un empresari ja ha adquirit el local d’una antiga discoteca “d’una entitat bancària, i en estos moments ja està demanant la llum, i jo crec que no tardarà molt a obrir”.

Casualment, hi ha una altra iniciativa “de fer una altra zona d’oci allà dalt”, contava l’alcalde, fet que considera que és positiu, ja que “llevarà pressió a la zona on hi ha actualment la discoteca, dins del poble; com a mínim la gent es repartirà més, n’estic convençut”.

Crisi de l’oci nocturn

Un dels referents de l’oci nocturn a les Terres de l’Ebre era la Sala Metro, oberta 28 anys, precisament, a Amposta; primer, sota el pont, després, al carrer Carles I; i, finalment, a Tosses.

Tot i que els responsables apuntaven que les causes del tancament eren la pressió policial “desmesurada i sistemàtica”, l’alcalde recorda que “pràcticament tots els espais d’oci de Catalunya i de l’Estat espanyol van caure al mateix temps”, i ho atribuïx a un problema estructural o circumstancial del moment, per “una qüestió de model o d’especulació, ja que, en un moment determinat, es van desenvolupar, a uns preus molt elevats, una sèrie de locals d’oci que, en haver-hi una disminució, per la crisi, no van ser capaços de desenvolupar el pla de finançament que tenien”.

Ara, tant l’empresariat com l’Ajuntament d’Amposta queden en espera de com es desenvoluparan els nous projectes i de la viabilitat actual, també en una època de crisi, com quan va tancar la Metro, i d’encariment dels productes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies