HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catDissabte tothom a Amposta!

Dissabte tothom a Amposta!

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs presentat per la PDE contra el Pla hidrològic de la conca de l’Ebre. Obviant el seu nefast impacte mediambiental per al riu i el Delta, el Suprem al·lega que el cabal ecològic concedit a l’Ebre és “muy superior” al de la resta de rius de l’Estat, com si el mal estat del Llobregat o del Besòs hagués de justificar el malaguanyat futur de l’Ebre.

Me recorda la típica resposta dels meus alumnes de primer d’ESO que s’espolsen les puces amb els seus companys quan se’ls malda per alguna malifeta: “A mi me castigas y a él no le dices nada”. Senyorías, el cabal mínim que demana la Plataforma no és cap “juicio de valor”, es fonamenta en un informe mediambiental d’acord amb les directrius de la Comissió Europea i avalat per la comunitat científica. Lluny, però, d’acovardir-mos, la població ebrenca tornem a traure pit i per a este dissabte hem convocat una gran diada a Amposta per a reivindicar la unió ebrenca en la lluita pel territori i commemorar els 18 anys de la PDE.

La cita és al Pavelló 1 d’Octubre ampostí a partir de les 17.30 h. Hi haurà un concert per on desfilaran grans artistes del territori com ara Quico el Célio, Èric Vinaixa, Elma o Pepet i Marieta, així com una mostra del teixit associatiu ebrenc amb bandes de música, castellers, jocs per a infants, entre moltes altres propostes. Sembla que la gent de l’Ebre portem la lluita a l’ADN.

Hem demostrat moltes vegades que la lluita no està renyida amb el bon humor i que sabem cantar les 40 amb alegria, així és que este dissabte, tothom a
Amposta!

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

24 + = 29

Últimes notícies