HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Montsià engega una campanya per recollir dades sobre...

El Consell Comarcal del Montsià engega una campanya per recollir dades sobre les tendències, necessitats i estils de vida dels joves de la comarca

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Montsià en el marc del Pla comarcal de joventut 2020-2024 ha endegat una campanya a través de la qual i de forma anònima es fa un estudi de la realitat juvenil dels joves de la comarca. 

La finalitat d’aquest qüestionari és detectar les necessitats, les inquietuds, els estils de vida dels joves, així com recollir propostes de millora en tots aquells eixos que incideixen en el seu procés cap a l’emancipació. Els resultats obtinguts seran analitzats i es tindran en compte per assentar les bases de les polítiques de joventut de la comarca, d’aquí la importància que arribi a tots els joves d’edats compreses entre 16 i 34 anys.

Les temàtiques que donen cos al qüestionari estan relacionades amb: els estudis i la feina; l’habitatge; temps lliure, oci i cultura; economia, salut i sobre els serveis públics adreçats a la joventut.

L’enquesta s’ha fet extensible a tots els serveis, empreses i institucions educatives que treballen i estan en contacte amb el jovent. Així mateix, i aprofitant les eines telemàtiques dels serveis comarcals de joventut també es pot accedir a aquesta a través de la pàgina web de Montsià Jove, Oficina Jove del Montsià i les respectives xarxes socials.

Els serveis comarcals de joventut volen arribar al nombre màxim de joves, perquè diguin la seva i plasmin quina és la seva situació actual, d’aquesta manera es podran acotar les polítiques de joventut atenent les seves peculiaritats. 

El qüestionari estarà actiu fins a meitat del mes d’abril. A partir d’aquí es farà el buidatge de les dades. 

Enllaç: http://montsiajove.org/questionari-joventut/

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 51

Últimes notícies