HomeEsportsDomini de la UA Montsià en salt de perxa al campionat territorial

Domini de la UA Montsià en salt de perxa al campionat territorial

ESPORTS // L’estadi Natàlia Rodriguez de Tarragona va tornar a ser escenari del Campionat Territorial de Promoció d’atletisme, que en la seua tercera jornada va tenir com en les anteriors representació ebrenca.

Va destacar l’actuació de la UA Montsià, amb un total de 16 medalles individuals i dos en les proves de relleus, dominant la competició de perxa i acaparant la majoria dels podis de les diferents categories, amb la medalla d’or d’Adrià Ripollés en sub-16, Bernat Figueres en sub-14, i Eros Alegre en sub-12.

El CA Ascó va obtenir la medalla d’or d’Anna Mas en llançament de pilota sub-12, amb una de plata i quatre de bronze, dos de les quals van ser en relleus. Per part de l’ATE, es va penjar la medalla d’or Arnau Cugat en llançament de pilota sub-12, i plata de Dani Farina en 60 tanques.

Laia Monforte primera en els 100 metres, 12:62 en les proves de control de categoria absoluta.