HomeEducacióDos clubs esportius del municipi han signat nous convenis de col·laboració amb...

Dos clubs esportius del municipi han signat nous convenis de col·laboració amb l’Institut Dertosa

Durant este estiu, l’Institut Dertosa, centre preferent en la pràctica esportiva, ha signat dos nous convenis de col·laboració. D’una banda, amb el CD Tortosa de futbol, un club històric de llarga trajectòria, referent en el futbol de les Terres de l’Ebre, al qual el seu president actual, Marià Curto, vol donar un nou impuls.

D’altra banda amb el Club Freestyle La Petja, un club d’skate impulsat per dos joves emprenedors tortosins: Bruno Forteza i Marta Barrobes, els quals han contribuït a incloure este esport dins del ventall esportiu de la ciutat.

Cal dir que la col·laboració amb el Club Freestyle La Petja, va suposar el primer cop en tota Catalunya que un institut de secundaria oferia la possibilitat d’iniciar-se a l’skate, tal com es va quedar de manifest en un reportatge emès per TV3.

Amb estos nous convenis, l’Institut Dertosa obre encara més el ventall de possibilitats esportives per als seus alumnes i amplia la col·laboració amb els clubs més importants de la ciutat.

Esta vinculació amb l’esport va començar amb el Club de Rem Tortosa, essent l’institut, pioner en les baixades per l’Ebre, que ara han seguit tantes entitats. Al rem li van seguir el Club Natació Tortosa, el Club Basquet Cantaires i el Tortosa Centre d’Esports d’Handbol. Amb tots ells els centre educatiu tenen ja una llarga i una relació molt positiva fruit de la col·laboració mútua.

L’Institut Dertosa, amb estos convenis de col·laboració, ofereix als clubs possibilitats de formació, espais i recursos. Els clubs, per la seva part, ofereixen la possibilitat d’iniciar els alumnes del Dertosa en esports que potser no haurien practicat, enriquint així el bagatge psicomotriu dels joves i la seva experiència esportiva.

Amb esta mateixa línia s’estan mantenint converses de cara a formalitzar altres relacions amb entitats esportives, amb l’objectiu de treballar conjuntament per la formació integral del jovent.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies