HomeEducacióDos estudiants de la URV distingits pel Ministeri d'Universitats entre els més...

Dos estudiants de la URV distingits pel Ministeri d’Universitats entre els més brillants de l’Estat

Els estudiants de la URV Daniel Huete i Jaume Ferré han rebut el segon Premi Nacional de Fi de Carrera, que el Ministeri d’Universitats ha atorgat este curs als estudiants de la promoció 2016-17 per reconèixer els alumnes més brillants de l’Estat en cadascun dels graus.

Daniel Huete, que actualment és doctorand de la URV al Grup d’Investigació en Psicolingüística, va fer el grau en Psicologia motivat per les ganes d’entendre la ment i la conducta humana. A la URV va descobrir-hi totes les àrees en les quals la psicologia té un paper rellevant, no només la clínica, sinó també la bàsica i experimental, la jurídica i forense, l’educativa, l’organitzacional, la psicobiologia i la neuropsicologia, entre d’altres. Però l’aportació més rellevant va ser per a ell “el foment del pensament crític i de l’avaluació de l’evidència empírica, que és una competència transversal molt necessària en aquests temps de postveritat i desinformació”.

Jaume Ferré també va continuar la carrera acadèmica en acabar el grau en Enginyeria Mecànica a la Universitat Rovira i Virgili. Va cursar el Màster en Enginyeria Industrial a la UPC i va començar el doctorat, però va decidir reenfocar el seu camí professional cap a la indústria. Actualment treballa al departament de sistemes de fluïds de Westinghouse Electric, on participa en el disseny d’un reactor nuclear avançat de menor cost i capacitat que els que existeixen per posar en marxa una nova central als Estats Units. Afirma que el grau en Enginyeria Mecànica li va aportar una base sòlida de coneixements tècnics i, alhora, desenvolupar habilitats necessàries per al món laboral, com la resolució de problemes, el pensament crític o el treball en equip, la qual cosa ha estat “fonamental” per al seu desenvolupament professional.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies