HomePolíticaEbredigital.cat, Canal Terres de l'Ebre i setmanarilebre.cat seguiran la jornada electoral...

Ebredigital.cat, Canal Terres de l’Ebre i setmanarilebre.cat seguiran la jornada electoral amb un ampli equip humà i 4 h de directe a la tele

TERRES DE L’EBRE // Tot el personal del Grup Media Terres de l’Ebre (GMTE), fins a vint‐i‐cinc treballadors i col∙laboradors, participaran aquest diumenge 14 de febrer del seguiment especial que es dedicarà a la jornada electoral en motiu a les eleccions al Parlament de Catalunya. La jornada començarà a la vull del matí amb l’obertura dels col∙legis electorals, i acabarà a la una de la matinada quan es preveu que es coneguin els resultats.

Els diaris digitals ( www.ebredigital.cat i www.setmanarilebre.cat)  seran els mitjans de referència al llarg de tota la jornada. Aglutinarà la informació procedents des de més de la meitat dels municipis ebrencs, ja que es comptarà amb la col∙laboració dels professionals dels mitjans vinculats, i d’altres corresponsals habilitats a la majoria de municipis ebrencs.

Ja per la nit, a partir del tancament dels col∙legis electorals, arrencarà un programa de televisió que estarà quatre hores en directe, i que no acabarà fins que es coneguin els resultats en l’àmbit territorial de les Terres de l’Ebre, entrevistant els diputats electes. Hi haurà un informatiu especial, connexions exteriors permanents, connexió amb streaming a les seus nacionals dels partits, i analistes presencials a plató, i virtuals via telemàtica.

El programa serà conduït pel periodista Dani Sainz, i tindrà com a analistes al director del Setmanari L’Ebre, Óscar Meseguer, i a la directora del programa Al Dia Terres de l’Ebre, Leonor Bertomeu. I amb tres convidats il∙lustres, els tres únics consellers del Govern que són procedents de l’Ebre: Marta Cid, Jordi Ciuraneta i Xavier Sabaté.

 

Canal Terres de l’Ebre

Canal Terres de l’Ebre una de les poques televisions de Catalunya que ofereix un programa propi, com fa en totes les comtesses electorals‐ estrenarà per a l’ocasió un sistema de representació de dades virtual en 3D (semblant al que utilitza TV3). En paral∙lel, exportarà informació per a la Xarxa i connectarà amb diferents seus territorials dels partits.

A més, es podrà participar amb el hashtag #EleccionsCanalte. La gent podrà enviar fotos i vídeos de la jornada electoral al telèfon: 690 66 18 13 per poder ser emesos a Canal Terres de l’Ebre. L’emissió del programa electoral es podrà veure en directe també a www.ebredigital.cat i l’emissió del programa especial, per Facebook Live a partir de les 20h.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies