HomePolíticaMarc Arza (pdecat): “els que ara critiquen Hard Rock són els que...

Marc Arza (pdecat): “els que ara critiquen Hard Rock són els que fa 25 anys criticaven Port Aventura”

La candidata a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, ha instat al cap de llista d’ERC a escollir entre la CUP i el PDeCAT si vol fer un govern amb un front ampli després de les eleccions, tal com proposa. “A Catalunya hi ha dos partits que poden ser claus per formar el pròxim Govern: la CUP i el PDeCAT”, ha dit. “Senyor Aragonès, vostè que promou un front ampli pel pròxim Govern, haurà d’escollir entre el model de la CUP, turismofòbic i el del PDeCAT, centrat i dialogant”, ha afegit.  

Chacón ha fet aquesta interpel·lació en un acte per mostrar el compromís del PDeCAT amb el sector turístic. “Els que diuen que el turisme és el monocultiu a Catalunya demostren no estar gaire ben informats” ha assegurat i ho ha afirmat amb dades: “El 2019 va representar el 12% del PIB català”, i ha recordat “que a Catalunya cap sector supera el 15% del PIB”.  

També ha dit que “ocupa el 14% de la població activa de Catalunya” que, traduït en números representa “al voltant de mig milió de persones” que en depenen. “Tot això genera tanta demanda que potser acaba repercutint en un producte de carn ecològica del Pirineu o en autònoms com lampistes, pintors o paletes” ha afegit, i s’ha preguntat: “Algú no entén tota aquesta connexió? Que tota la demanda que genera aquest sector de sectors no pot desaparèixer així com així perquè el mig milió de persones que en depenen quedaran penjats?”.  

Chacón s’ha dirigit a tots aquells electors que encara estan indecisos: “És normal que, després de la repressió que hem viscut els últims anys, el primer instint sigui votar amb rauxa, per la confrontació perquè estem enfadats” i ha advertit: “Sí, molt bé, però aquesta confrontació és estèril perquè el no a tot no serveix per a res”. I els ha demanat que “voteu al PDeCAT perquè no renunciem a res i som els de l’estratègia intel·ligent, els realistes, els dialogants, conciliadors amb capacitat per arribar a  acords”. 

El candidat a la demarcació de Tarragona, Marc Arza, ha reivindicat “el  turisme com a font generadora de riquesa i que juga un paper molt  important en el nostre país”. “Aquells que ara critiquen el projecte de Hard  Rock són els que fa 25 anys criticaven Port Aventura”, ha lamentat el  candidat. 

Per la seua part, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha manifestat que “el PDeCAT tenim el millor equip, som els únics que podem aixecar el  país”, tot afegint que “necessitem que es governi i que es governi bé, i la  opció que més defensarà el turisme és el PDeCAT”. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 70

Últimes notícies