HomeSocietatEl 2021 es van fer a les Terres de l'Ebre la meitat...

El 2021 es van fer a les Terres de l’Ebre la meitat de dies de correbous que abans de la pandèmia

La Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre ha fet avui balanç de la temporada taurina del 2021, en què el territori va recuperar els correbous després d’un any de no poder-ne fer per la pandèmia, però encara amb molts condicionants, començant per l’obligatorietat d’utilitzar places portàtils o recintes que permetessen controlar els aforaments.
Així, es van fer 102 dies de correbous, amb un total de 173 espectacles programats, quan el 2019 se n’havien fet 205 i fins a 440 espectacles. Més de la meitat aproximadament.
El delegat del Govern, Albert Salvadó, i el director dels serveis territorials d’Interior, Miquel Alonso, han previst que la temporada 2022 permetrà tornar a la normalitat i han explicat que s’ha posat en funcionament una taula institucional de seguiment, formada pel Govern, alcaldes, penyes taurines i veterinaris.
Un dels objectius, plantejat pels veterinaris, serà millorar les condicions dels corrals dels bous durant els actes taurins.
El més detacable és que durant el 2021, Interior no va haver d’obrir cap expedient de denúncia, quan el més habitual és que es presenten entre 10 i 15 denúncies per temporada de mitjana per incompliments del reglament que regula el funcionament dels correbous. El Govern ho atribuïx al menor número d’actes i al fet que estos no van ser multitudinaris i es van haver de fer amb el màxim rigor que imposaven les condicions pandèmiques.
O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies