HomeSocietatEl barri de Ferreries-Sant Vicent de Tortosa presenta candidatura com a millor...

El barri de Ferreries-Sant Vicent de Tortosa presenta candidatura com a millor barri de Catalunya a Tot es mou de TV3

El programa “Tot es mou” de TV3, van visitar el barri de ferreries per descobrir l’essència que el caracteritza i optar a ser el millor barri de Catalunya.

D’esta forma la periodista Mireia Mallol va poder parlar amb Joan Carles Bonfill, el president de l’Associació Cultural de Ferreries, qui va explicar l’origen del nom, la indústria dels seus inicis i on també es va posicionar sobre si Cristòfor Colom havia nascut a l’illa.

Un altre lloc que va visitar el programa va ser la fàbrica dels xocolates CREO de la mà de la mestra xocolatera Cinta Benet, tot un símbol del barri amb més de 75 anys d’història. D’esta forma, Benet va contar els secrets dels seus èxits, que tot i conservar la recepta i les maquinàries originals dels anys 1940 també han tingut la capacitat d’adaptar-se amb la modernitat d’avui dia amb productes innovadors i màrqueting de la marca.

Finalment, Mallol va entrevistar al músic i periodista Arturo Gaya qui va assenyalar els seus punts forts, detallant que Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries va néixer al barri de Ferreries amb el seu primer local d’assaig.

Les votacions amb les quatre opcions per votar el millor barri de Catalunya ja estan obertes. A final de mes, el barri més votat passarà a la final, on es triarà quin és el millor barri de Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 76

Últimes notícies