HomeEducacióEl Batxillerat Internacional es consolida a les Terres de l’Ebre

El Batxillerat Internacional es consolida a les Terres de l’Ebre

Fa tres mesos que un grup de vint-i-cinc estudiants ebrencs van començar els estudis per obtenir el Programa del Diploma del Batxillerat Internacional, que atorga la fundació IBO, amb seu a Suïssa. Este títol no només proporciona accés a estudis universitaris de tot el món, sinó que també té valor per ell mateix, ja que pretén formar alumnes de mentalitat oberta, indagadors, informats, instruïts, pensadors, bons comunicadors, íntegres, solidaris, audaços, equilibrats i reflexius. La mentalitat internacional, el caràcter holístic del programa i l’avaluació externa per part de l’IBO fan la resta per convertir aquest batxillerat en un mèrit molt valorat en processos de selecció.

Segons Francina Prades i Manel Martínez, directora i coordinador del Batxillerat Internacional a l’Institut Dertosa “això és una bona notícia. D’entrada, perquè acosta a les nostres comarques aquests estudis i, per tant, permet que els nostres alumnes els puguen seguir sense haver de marxar fora als setze anys, amb el cost emocional i econòmic que això suposaria. Però també és important perquè és una petita aportació – juntament amb tota l’altra oferta educativa que hi ha a les Terres de l’Ebre – per convertir-nos en un territori amb tots els serveis i ofertes necessaris perquè la gent s’hi quede a viure o, fins i tot, perquè es convertisca en una zona atractiva per instal·lar-se” han manifestat.

De l’1 al 12 de març s’iniciarà el període d’inscripció per a les proves d’accés al Batxillerat Internacional per a la segona promoció d’estudiants que el podran fer a Tortosa. “Pensem que és un bon moment per a agrair l’esforç de totes les persones, institucions i empreses que han col·laborat a fer-ho realitat. I per a pensar que, com a societat, podem aspirar a tot” han conclòs.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 33

Últimes notícies