HomeTerres de l'EbreEl brot de Padesa compta amb 318 positius, dels quals 246 són...

El brot de Padesa compta amb 318 positius, dels quals 246 són treballadors i 72 són contactes estrets

TERRES DE L’EBRE // El brot de Padesa Roquetes se situa actualment amb 318 casos positius dels quals 246 corresponen a treballadors i 72 a contactes estrets. El casos detectats fins ara s’han detectat mitjançant mostres ordinàries (86 casos), cribratge a treballadors (160 casos) i contactes estrets (72 casos). La concentració de casos es concentres a les poblacions de Tortosa, Amposta i Roquetes. 

En aquestes xifres encara no estan incloses les proves dels cribratges de dilluns i dimarts a esperes de tots els resultats. Els treballadors que han estat sotmesos al cribratge de dilluns i dimarts no aniran a treballar fins no tenir resultat negatiu i han de fer estada a casa  a l’igual que els seus fills no assistiran a l’escola fins a tenir-los.

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre, així com el servei de vigilància epidemiològica Terres de l’Ebre mantenen reunions amb l’empresa per tal de prendre diferents mesures i fer seguiment setmanal de l’estat de la situació. Entre aquestes, s’han incorporat treballadors de la creu roja que realitzen la tasca de mediadors socials i informen els treballadors sobre les mesures de protecció i control a prendre.

A les Terres de l’Ebre, actualment hi ha 11 brots actius, dels 71 que s’han declarat fins ara amb un total de 290 casos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 31 = 33

Últimes notícies