HomeEsportsEl Cantaires CB Tortosa s'imposa en el primer duel al CB Rapitenc...

El Cantaires CB Tortosa s’imposa en el primer duel al CB Rapitenc per la lluita del tercer lloc

TORTOSA // El Davima Cantaires CB Tortosa ha superat per 88-61 al CB Rapitenc Bear Química en un partit amb dos fases molt diferenciades. Ha estat el primer duel per decidir la tercera plaça del grup 01, de la segona fase de Tarragona de la Tercera Catalana de bàsquet masculí.

A la primera part els rapitencs, tot i jugar amb algunes baixes, han plantat cara, mantenint opcions per aconseguir el triomf. Al minut 7, el marcador registrava un avantatge visitant de 14-17, encara que amb un parcial 6-0, els tortosins han recuperat la iniciativa, per finalitzar el primer quart per davant amb 24-20. Ha continuat la igualtat al segon quart, amb un empat a 20, arribant-se al descans encara amb tot per decidir i un marcador ajustat de 44-40. La igualtat s’ha trencat en el tercer quart, quan després del 47-46, el Davima Cantaires ha anotat tres triples consecutius, amb un parcial molt favorable que els ha per mes finalitzar el quart amb un clar 27-13, que els donava una renda de 18 punts. En l’últim quart encara ha augmentat l’avantatge tortosina per situar el definitiu 88-61.

Per part dels rapitencs, els germans Roman han mantingut a l’equip, Ricard amb 21 punts i 5 triples anotats, Ferran amb 16 punts i Joan amb 13.
Per part dels tortosins Roger Pedret amb 20 punts, ha estat el de millor valoració, finalitzant amb dobles dígits d’anotació, Roger Pruñonosa amb 14 punts i  Àlex Salvadó i Ruben Mascarell amb 13.

El pròxim dissabte partit de tornada al pavelló de La Ràpita a les 19:00 hores.