HomeEsportsEl Cantaires Tortosa reacciona i s'assegura una victòria davant el Constantí que...

El Cantaires Tortosa reacciona i s’assegura una victòria davant el Constantí que li permet seguir invicte

Amb més complicacions de les previstes el Davima Cantaires CB Tortosa va superar al CG Constantí Black per 72-68, triomf que li permet seguir invicte després dels quatre partits disputats al grup 9 de la Tercera Catalana.

L’equip tortosí va començar amb deficiències importants en ritme i intensitat, circumstància que van aprofitar els seus rivals que al descans dominaven de forma sorprenent per 28-36. Al tercer quart es va produir la remuntada amb un parcial de 24-15, i en l’últim que va resultar més igualat, van saber administrar la seua renda per anotar-se la victòria en un partit amb una actuació bastant irregular.

Van jugar Rubén Mascarell (4), Roger Pedret (11), Lluís Bel (21), Oriol Mora (10), Hèctor Paris (2), Wilmer Jonas Luna (18), Josep Faiges, Gerard Rodríguez, Aleix Salvadó (6).

El CB Rapitenc Bear Quimica, va perdre a la seua pista per 67-81, davant el CB Montblanc VGL, un dels equips més potents del grup.

El conjunt visitant va portar la iniciativa des de l’inici del partit, i els rapitencs van anar sempre a remolc, arribant-se al descans amb 28-43. Al tercer quart va reaccionar l’equip local reduint diferències amb un parcial 20-14, però ja sense opció davant un rival que va tornar a agafar el control i dominar el ritme del partit en l’ultim quart.

Van jugar Jordi Morales (3), Ferran Romeu (10), David Tomàs (4), Joan Romeu (19), Sergi Valls (4), Adam Albiol (7), Marc Espelta, Joan Ferrando (13), Noah Sancho (5), Alfons Fornés (2).

El CB Amposta no afluixa

El CB Amposta-Pneumàtics Pueyo segueix molt ferm en aquest inici de competició al grup 1 de la territorial. La passada jornada va sumar una altra clara i contundent victòria per 115 60 davant el CB Vila.seca Blau sots-21, i es manté invicte com a líder en solitari. La quinta jornada del grup, va resultar molt positiva per als equips ebrencs, amb ple de victòries. L’AES Stockplus La Sénia va guanyar per 49-63 a la pista del CB La Selva B, el CB Móra d’Ebre per 53-70 a la dels Reus Ploms Salle Blanc de Reus, i el CB Ametlla de Mar com a local, superava 70-59 al Rocabruna sots-25.