HomeCulturaEl casal tortosí celebra els seus 50 anys amb el concurs d'un...

El casal tortosí celebra els seus 50 anys amb el concurs d’un nou logotip premiat amb 1.000 euros

L’any 1974, ara fa 50 anys, que dues entitats culturals històriques de Tortosa com són Club Universitari i Cantaires de l’Ebre van adquirir l’edifici on s’ubicava el convent de Sant Joan de Jerusalem, amb la idea de disposar d’un nou espai cultural per a la ciutat de Tortosa i totes les Terres de l’Ebre.

Aquest espai, que es coneix com a Casal Tortosí, ha estat testimoni durant molts d’anys de nombroses activitats culturals com són concerts de música, teatre i dansa, festes, i moltes altres activitats que han fet que aquest racó del nucli antic de Tortosa hagi estat ple de vida durant els darrers 50 anys.

A més, Casal Tortosí ha estat espai d’assaig o seu de moltes altres associacions i seccions, com el Cor Flumine, el Club d’Escacs, el Club Bàsquet Cantaires, l’Orfeó Tortosí, la Societat de Caçadors, l’Associació de Pensionistes UDP, la Coral Cantaires de l’Ebre Delta, Foment de la sardana, i el Grup de Danses Folklòriques, entre d’altres.

Per commemorar aquests 50 anys del Casal Tortosí, i coincidint també amb el 70è aniversari de Club Universitari, i el 90è aniversari de Cantaries de l’Ebre, s’ha volgut impulsar la renovació de la seva imatge gràfica, amb la creació d’aquest concurs per trobar un nou logotip que defineixi el Casal Tortosí dels propers anys com a punt de trobada de la ciutadania.

El concurs està impulsat per Cantaires de l’Ebre – Club Universitari. Els interessats a participar del concurs han de sol·licitar la participació mitjançant el correu electrònic logocasaltortosi@gmail.com, i se’ls farà arribar la documentació per a la participació al concurs.

El període de presentació de les propostes finalitzarà el dia 23 d’abril de 2024 a les 23:59 hores. Un cop rebudes totes les propostes, un jurat, format per professionals en l’àmbit del disseny gràfic i pels membres de la junta de l’entitat, triaran l’opció guanyadora, que serà premiada amb una dotació econòmica de 1.000€.

Foto: Cedida

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies