HomeSense categoriaEl CAT millora la garantia de la qualitat de l’aigua instal·lant sensors...

El CAT millora la garantia de la qualitat de l’aigua instal·lant sensors online

El principal objectiu del CAT és el de subministrar aigua de qualitat i amb els màxims estàndards de seguretat alimentària. Per aquest motiu, des de l’any 2015 el CAT està certificat segons la norma ISO 22.000 d’innocuïtat alimentària. En aquest cas suposa un valor afegit per als consorciats, ja que es considera l’aigua com un producte alimentari amb totes les garanties.

Amb la nova Directiva Marc de l’Aigua, els requisits de qualitat de l’aigua seran cada vegada més estrictes, especialment a la xarxa, la qual cosa suposa que s’ha de conèixer de la millor manera possible com es comporta l’aigua a la xarxa.

Amb aquest objectiu, el CAT ha dissenyat un desplegament de 17 sensors multiparamètrics a implantar a la xarxa en alta en el període 2017-2020, complementat amb 5 desplegats en col·laboració amb EMATSA, per cobrir la totalitat de l’aigua distribuïda. Aquests sensors mesuren conductivitat, terbolesa, índex UV 254nm, color, TOC i temperatura.

Tot plegat ja està suposant un canvi en la forma d’entendre la gestió de l’aigua a la xarxa, especialment pel que fa a les actuacions de manteniment, per minimitzar afectacions als clients.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 43

Últimes notícies