HomeEsportsEl CE Tortosa, campió de la Lliga Infantil de Tarragona-Terres de l’Ebre

El CE Tortosa, campió de la Lliga Infantil de Tarragona-Terres de l’Ebre

ESPORTS // El CE Tortosa s’ha proclamat campió de la  Lliga Infantil “Tarragona-Terres de l’Ebre” superant en l’últim partit per 20-26 el CH Amposta, que arribava com a segon classificat. Els ampostins van  oposar molta resistència i la primera part va resultar molt igualada.

Malgrat tot, amb constància i lluita, el CE Tortosa aconseguia arribar al final de la primera part amb un marcador favorable de 12-14.

Ja a la segona meitat el CE Tortosa va mantenir l’avantatge, jugant amb calma i possessions llargues que anaven desgastant, a poc a poc, la moral dels ampostins.

Com una autèntica piconadora els tortosins van anat obrint forat al marcador i, a manca de cinc minuts per al final, s’imposaven ja per un clar 20-26. Una de les claus de la victòria va ser, l’excel·lent preparació física de l’equip.