HomeEsportsEl CE Tortosa supera al Benicarló en el VIIè Torneig Joan Sabaté...

El CE Tortosa supera al Benicarló en el VIIè Torneig Joan Sabaté Geladó d’handbol

El CE Tortosa es va imposar per 29-26 al CH Benicarló en la sèptima edició del Torneig Joan Sabaté Geladó, disputat al pavelló municipal de Ferreries. Els tortosins han aconseguit una meritòria victòria, tot i tornar a enfrontar-se a un equip de superior categoria, en aquest cas de Segona estatal.

El conjunt tortosí va sortir molt endollat al partit, situant un 4-0 inicial al marcador. S’ha mantingut la diferència de 2-3 gols fins que al minut 15 els visitants s’han posat per davant en el marcador amb 10-11 per primera i única vegada durant el partit a causa de imprecisions en l’atac local. S’ha arribat amb diferència mínima tortosina al descans.

Inici fulgurant amb vint minuts sense errors i espectaculars, amb una bona defensa, encert a la porteria, efectivitat atacant, anticipació defensiva i ràpids contraatacs, que han portat a augmentar la diferència a favor dels locals fins als 9 gols. A partir d’aquí nervis d’ambdós equips i victòria final i merescuda per part dels tortosins. Bona evolució del treball de pretemporada que porta a pensar en una bona campanya. Uns 150 espectadors s’han reunit en aquest torneig on en l’entrega de trofeus (com sempre tots dos iguals ), s’ha viscut un emotiu i llarg aplaudiment en record al recordat Joan Sabaté Geladó, jugador del CE Tortosa des de benjamí fins a sénior.

C.E. Tortosa: Joen, David Fernández i Ignasi ( porters ). Ele, David Barrobés, Robert, Jordi, Joan, Fermín, Martín Katriel, Jaume, Marc i Dídac.

El proper cap de setmana tots els equips del C.E. Tortosa es desplaçaran a Benicarló per a jugar amb els seus homònims: Infantil masculí blanc (2a catalana), infantil masculí roig (1a catalana), cadet masculí (1a catalana), juvenil femení (1a catalana), juvenil masculí (1a catalana) i sènior masculí de segona catalana.