HomeEsportsFutbolLa UE Rapitenca remunta davant l'Amposta en el partit de presentació de...

La UE Rapitenca remunta davant l’Amposta en el partit de presentació de la plantilla ampostina

En el partit que va servir per la posada de llarg del CF Amposta davant la seua afició fent la presentació oficial de la plantilla, després dels parlament previs del president Carlos Gilabert, el tècnic del primer equip Fernando Garcia i del capità Isaac Casanova es va jugar el darrer test amistós abans d’arrancar la temporada la setmana vinent rebent al municipal de la capital del Montsià a un reforçat Aldeana.

Clàssic partit de pretemporada amb dos equips buscant millorar la seua posada a punt abans de començar la temporada oficial, però amb fases bastant interessants de joc.
La UE Rapitenca va millorar passades actuacions i va imposar-se per 2-4 en un partit amb molts gols i ocasions de perill.

Els ampostins van disposar de la primera situació propícia per marcar amb un remat al travesser, i es van avançar al marcador en transformar Raül Istoc al minut 26, una pena màxima sancionada per l’àrbitre per unes mans dins l’àrea. La Rapitenca va portar la iniciativa en moltes fases i va empatar en una gran acció d’Ivan Vidal quan es complia el minut 43, arribant-se al descans amb empat.

Al segon temps l’Amposta es va tornar a posar per davant al minut 62, amb un xut de Peque que va entrar per tot l’escaire de la porteria local. Va reaccionar el conjunt d’Antoni Teixidó, pressionant amb més insistència, i només 6 minuts després va tornar a empatar amb un remat de cap d’Omar. Xavi Jaime al minut 78, amb el llançament d’un lliure indirecte dins de l’àrea i al 80, va sentenciar en un final amb més ocasions rapitenques.