HomeSocietatEl centre APASA d’Amposta amplia les seues instal·lacions

El centre APASA d’Amposta amplia les seues instal·lacions

El centre APASA d’Amposta ampliarà les seues instal·lacions abans de finals d’any. Les obres, començades ja al 2021, suposaran una reducció de la llista d’espera de les places residencials, ja que se’n creen quatre de noves. “Això ens ajudarà, més que res, a donar resposta a la llista d’espera de places residencials en l’àmbit de les Terres de l’Ebre. Concretament, nosaltres, per exemple, tenim una llista d’espera molt llarga”, explica Manel Pech Solà, director d’APASA.

A més a més, preveuen la creació d’un nou espai polivalent per al servei de teràpia ocupacional: “Aconseguim, també, un espai polivalent que pot servir de menjador o per a poder fer diferents alternatives. També tenim una sala snoezelen, d’estimulació multisensorial, que ens beneficiarà i que considerem que millora la qualitat de vida de les persones”.

Les obres tenen un cost de 800.000 euros i estos han estat finançats, parcialment, pel Departament de Drets Socials, l’Obra Social La Caixa i l’Ajuntament d’Amposta. Tot i això, estan en espera de rebre més finançament. L’ampliació suposarà una reducció de la llista d’espera de les places residencials.

Una de les prioritats fonamentals d’APASA és constituir i mantenir una entitat cohesionada i reconeguda en el seu territori d’influència i en el sector català de suport a la discapacitat intel·lectual amb serveis de llar-residència i de teràpia ocupacional per tal de poder respondre a les necessitats de la comarca del Montsià.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies