HomeCulturaEl Centre Cultural del Barracot de Deltebre es projecta com un nou...

El Centre Cultural del Barracot de Deltebre es projecta com un nou espai de cohesió i de convivència

Les obres del Centre Cultural del Barracot estan en marxa des de fa unes setmanes. L’actuació que s’està duent a terme a l’edifici, construït l’any 1962 i seu de les primeres escoles Riumar i, posteriorment, del Centre Obert DeltaXic, permetrà disposar d’un espai de caire cultural que faciliti la projecció de les activitats del teixit associatiu, i també crear nous indrets de cohesió i de convivència.

Les obres de rehabilitació consisteixen en l’adequació interior i exterior de l’equipament. D’aquesta manera, s’habilitaran nous espais com són el cas d’una sala polivalent, una sala diàfana, un magatzem i també una aula específica per a la companyia Delta Teatre, en el cas de l’espai interior. Pel que fa a l’exterior, es preveu la millora de la zona de jocs infantils i del campet de futbol, també la incorporació d’una pista de bàsquet i de vestidors.

Segons ha explicat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, el Centre Cultural del Barracot “s’emmarca en la línia engegada per part del Govern municipal de seguir creant punts de trobada per a la ciutadania i espais que facilitin la convivència i facin de Deltebre un municipi més amable”De fet, Soler ha recordat que durant tots aquests anys s’ha realitzat una inversió de més de 3.500.000€ per dotar el municipi de nous equipaments al servei de la ciutadania i de les entitats. Exemples d’aquests en són el Centre Esportiu del Delta, el Centre Cultural del Delta o bé el Centre Fluvial del Delta.

El projecte del Centre Cultural del Barracot va sorgir d’un procés de participació ciutadana realitzant en el darrer mandat. Les obres es preveu que finalitzin durant el primer trimestre de l’any 2022 i tenen un cost econòmic del voltant dels 260.000€.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies