HomeEsportsEl ciclista tortosí Ivan Viladrich entre els més destacats de la Superprestigio...

El ciclista tortosí Ivan Viladrich entre els més destacats de la Superprestigio MTB Faster a la localitat alacantina de Tibi

ESPORTS // Ivan Viladrich (PC Baix Ebre), va tenir un destacat protagonisme en la segona cita de la Superprestigio MTB Faster, inclosa en el calendari internacional amb categoria UCI, que es va disputar a la localitat alacantina de Tibi. La prova va comptar amb una graella de participants impressionant, i un circuit amb tots els ingredients del millor XCO, amb molta duresa i dificulta tècnica. En la cursa cadet la victòria va ser per a Arnau Font (Mondepra Radikaolbikes), amb un temps de 51:22, amb segon lloc de Carlos Gámez (CC Lliçà d’Amunt), amb 51,53, i tercer de Pau Arteman (Montdepra Radikalbikes), amb 52:03, el mateix temps amb el qual va entrar en quarta posició Ivan Viladrich.

El club tortosí va comptar també amb representació en el XXV Memorial Fidel Bagan de Sabadell, puntuable per la Copa Catalana de carretera de juniors i cadets, amb participació de 130 ciclistes.

Els cadets van efectuar un recorregut de 40 quilòmetres amb esprints bonificables cada cinc de les voltes que es realitzaven al circuit de 2,7 quilòmetres. Gerard Cano (Purito-Tadesan-Nuria) va ser el més ràpid enduent-se l’esprint final i la victòria per davant d’Adrià Garmendia (UC Vilanova-Autocars Sagalés) i dels seus companys d’equip Roger Pareta i Lluc Plana.

En la categoria femenina protagonisme de les representants del Granfons SB Hotels TE de la Penya Ciclista Baix Ebre, amb el primer lloc de Mar Pinyol i el tercer de Raquel Martos. Els integrants de l’equip masculí, van competir amb l’inconvenient d’algunes avaries i caigudes sense conseqüència, sent el més destacat Ivan Rovira en vintena posició.

Els cadets tenen aquest dissabte 1 de maig la disputa del Campionat de Catalunya en el sempre especial escenari del Trofeu Primavera d’Olot, amb un recorregut exigent acabat a Batet de la Serra.