HomeEsportsEl Club Rítmica l'Ampolla estarà representat al Campionat d'Espanya de Valladolid

El Club Rítmica l’Ampolla estarà representat al Campionat d’Espanya de Valladolid

El Club Rítmica l’Ampolla tindrà una destacada representació en el Campionat d’Espanya que es disputarà del 25 al 28 de novembre en el Polideportivo Pisuerga de Valladolid.

El passat cap de setmana el club del Baix Ebre va competir en el Campionat de Catalunya Conjunts Base nivell VII i al Copa Base Individual nivell VII, classificatori per al Campionat d’Espanya, disputat al pavelló Sant Jordi de Torredembarra.

En el campionat, el Rítmica l’Ampolla va presentar cinc exercicis, aconseguint la classificació de 2 conjunts, l’Infantil (5 cèrcols) i el Juvenil (2 cordes + 3 cèrcols), i 3 gimnastes en modalitat individual del nivell 7: Carla Borràs, Nayla Cid i Zoe Gil.

L’Infantil 5 cércols, que debutava al Campionat de Catalunya, va aconseguir classificar-se en el seté lloc de la seua categoria, en la qual es classificaven els 15 primers. En el cas del conjunt Juvenil, va finalitzar en nové lloc. Pel que fa a les gimnastes individuals, només es classificaven les 5 primeres de cada categoria i en el cas de Zoe Gil s’ha classificat a primera en la categoria benjamí, Carla Borràs, segona infantil i Nayla Cid, ha aconseguit un meritori tercer lloc  cadet.