HomeSocietatEl Col·legi de Metges denuncia agressions a professionals de la SGAM de...

El Col·legi de Metges denuncia agressions a professionals de la SGAM de Tarragona i l’Ebre

El Col·legi de Metges de Tarragona (COMT) denuncia la falta de seguretat dels professionals que treballen al centre de la Subdirecció General d’Avaluacions Mèdiques (SGAM) de la província.

Segons l’organisme, tres facultatius van ser agredits en l’últim incident, al març. Un d’ells el van traslladar a l’hospital per traumatisme cranial i diverses contusions. La COMT assegura que “fa anys” que es produeixen “agressions físiques, verbals en forma d’amenaces o insults i destrosses de materials béns en consultes i passadissos”. Cinc metges han cessat la seua activitat a la SGAM de Tarragona i l’Ebre. La COMT demana mesures de seguretat a la Generalitat perquè els facultatius “treballen amb garanties”.

El Col·legi de Metges de Tarragona reclama la presència d’un vigilant de seguretat durant tota la jornada laboral, la instal·lació d’un arc de detecció de metalls en l’accés a les dependències de la SGAM, i la instal·lació de càmeres de seguretat a les zones comunes. Argumenten que són mesures que garantiran “la integritat i el benestar” dels professionals que treballen al servei d’Avaluacions Mèdiques tot i que s’ubica actualment en un espai compartit que és propietat de l’Estat.

El COMT també reclama més personal perquè “ha incrementat l’activitat assistencial” i que es reconega “la responsabilitat i la perillositat que assumeixen els metges de la SGAM amb les qualificacions i retribucions corresponents.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 62

Últimes notícies