HomeTerres de l'EbreEl concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre compleix 20 anys

El concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre compleix 20 anys

Els ajuntaments de Deltebre i de l’Ametlla de Mar donen el tret de sortida a una nova edició del concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre. Amb aquest esdeveniment, que enguany celebra la seva vintena edició, els dos consistoris pretenen posar en valor els atractius turístics les nostres terres, així com el bo i millor de la nostra gastronomia i cultura. 

En aquest sentit, el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha manifestat que “aquest concurs permet, en primer lloc, donar a conèixer el nostre territori d’una manera singular i a través dels ulls dels participants i, en segon lloc, descobrir nous i especials racons de les Terres de l’Ebre”. 

En aquesta edició, es manté el nombre de premis: un total de 15 repartits en 7 categories. Així doncs, hi podem trobar la categoria Deltebre (tres premis a les millors fotografies realitzades al terme municipal de Deltebre i un premi local a la millor fotografia entre els concursants censats al municipi), la categoria Ametlla de Mar (tres premis a les millors fotografies realitzades al terme municipal de l’Ametlla de Mar i un premi local a la millor fotografia entre els concursants censats al municipi), la categoria Blanc i Negre (a la millor fotografia realitzada en blanc i negre a qualsevol indret de les Terres de l’Ebre), la categoria Creativitat (a la millor fotografia realitzada a qualsevol indret de les Terres de l’Ebre en qualsevol tècnica i/o manipulació digital), la categoria Gastronomia (a la millor fotografia realitzada a qualsevol plat i/o producte gastronòmic típic de Deltebre i/o Ametlla de Mar), la categoria Activitat Humana (tres premis les millors fotografies amb activitat humana sobre què poden fer els visitants a qualsevol indret de les Terres de l’Ebre) i la categoria Terres de l’Ebre (a la millor fotografia realitzada a la qualsevol indret de les Terres de l’Ebre). 

Cal recordar que la inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional. S’admetran un màxim de quatre fotografies per autor que hauran de ser enviades a les respectives oficines de turisme, abans del divendres 14 de febrer del 2020. Com en els darrers anys, el jurat estarà format per personalitats vinculades al món de la fotografia i de les arts de les Terres de l’Ebre.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies

-->