HomeEconomiaEl Consell Comarcal de la Terra Alta contracta en practiques tres joves...

El Consell Comarcal de la Terra Alta contracta en practiques tres joves beneficiaris del programa Garantia Juvenil

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha contractat tres joves en pràctiques beneficiaris del programa de Garantia Juvenil. Les tres joves que ja han ocupat el seu lloc de treball, tindran un contracte d’una durada de sis mesos. Concretament prestaran els seus serveis en els àmbits de gestió de fons, suport als diferents departaments de l’ens i tasques administratives.

Amb esta contractació, que està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, es pretén millorar l’ocupabilitat dels joves amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que siga possible la seua incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

En l’àmbit comarcal, set ajuntaments terraltins també s’han adherit a l’acció de Joves en Pràctiques durant el 2021. En este context, s’han fet efectives sis contractacions que han rebut tot el suport tècnic necessari des de l’ens comarcal a través de l’Oficina Jove mitjançant la figura de la Referent d’Ocupació Juvenil.

Els perfils més demandats als consistoris han estat els relacionats amb l’administració i la informàtica. En total, ja són nou els nois i noies contractats a la comarca de la Terra Alta en el marc d’esta iniciativa.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 11

Últimes notícies