HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre adopta mesures per evitar la propagació...

El Consell Comarcal del Baix Ebre adopta mesures per evitar la propagació del coronavirus

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha adoptat un seguit de mesures per tal d’evitar la propagació del coronavirus seguint les recomanacions de la Generalitat. En aquest sentit, el Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre ha suspès les sessions de l’Espai d’Atenció Diürna, conegut com la Tribu, que s’ofereix a tots els municipis de la comarca i l’Espai Abraçades que ofereix a l’Ametlla de Mar.

També s’han suspès els cursos de formació del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i les jornades previstes durant els pròxims quinze dies. Un altre dels serveis afectats són les rutes de transport escolar que queden suspeses a partir de demà, a conseqüència del tancament dels centres educatius.

Pel que fa a l’oficina d’atenció al públic d’Ebre Terra restarà tancada i en la resta de dependències comarcals s’aplicaran les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries. Així, s’insisteix en la necessitat de rentar-se les mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques.

El Consell Comarcal està estudiant també la possibilitat d’implantar el sistema de teletreball, en el cas que hi haja treballadors que no puguen assistir al lloc de treball.

D’altra banda, davant l’ajornament de la Fira Alimentària que havia de celebrar-se el pròxim mes d’abril, la societat Baix Ebre Innova ha suspès la tramitació de sol·licituds per part de les empreses.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies