HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre aporta 3.000 euros a la Fundació...

El Consell Comarcal del Baix Ebre aporta 3.000 euros a la Fundació Casa d’Acollida de Tortosa

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha lliurat un ajut de 3.000 euros a la Casa d’Acollida de Tortosa, que gestiona la comunitat de germanes de la companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paül.

La presidenta de la institució, Sandra Zaragoza, acompanyada pel conseller comarcal de Serveis Socials, Carlos Serra, ha lliurat el taló a la representant de la Fundació Casa d’Acollida de Tortosa, Conxita Castells, que estava acompanyada per la religiosa Sor Teresa Andrés, responsable de la gestió de la casa. Prèviament, totes dues han acompanyat la presidenta i el conseller comarcal en una visita per les dependències de la Casa d’Acollida, ubicada al convent de la Puríssima Concepció Victòria, al nucli antic de Tortosa.

La Casa d’Acollida va ser creada el 1995 per Càritas Interparroquial i en aquests anys de funcionament les germanes paüles han acollit més de 20.000 transeünts, 1.300 dels quals en aquest últim any.  Des que van obrir portes, cada any, més d’un miler de persones de pas i sense recursos han evitat dormir al ras perquè gràcies a aquesta Casa d’Acollida han tingut un sostre, un plat i un lloc per descansar.

La presidenta comarcal, Sandra Zaragoza, un cop lliurat l’ajut econòmic, ha destacat la bona feina que desenvolupen les germanes de la congregació de Sant Vicent de Paül i ha avançat que des del Consell Comarcal del Baix Ebre es treballa actualment en un projecte per complementar aquest tipus servei social. Es tracta d’una iniciativa per crear un acolliment residencial d’urgència per atendre a nivell de comarca situacions socials d’emergència durant un màxim de tres mesos.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

72 + = 73

Últimes notícies