HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre col·labora en la Setmana de l’Acolliment...

El Consell Comarcal del Baix Ebre col·labora en la Setmana de l’Acolliment Familiar a les Terres de l’Ebre

L’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció de la Generalitat organitza del 31 de maig al 8 de juny la Setmana de l’Acolliment Familiar a Catalunya amb la celebració de tot un seguit d’activitats encaminades a la promoció i difusió de l’acolliment.

A les Terres de l’Ebre, amb el suport de la Institució Col·laborada d’Integració Familiar (ICIF) del Consell Comarcal del Baix Ebre, s’organitzen dues xerrades informatives sobre l’acolliment familiar a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa (dimecres, 5 de juny, a les 19 hores) i al Consell Comarcal del Montsià, a Amposta (dijous, 6 de juny, a les 18 hores). A més, del 3 al 8 de juny, les biblioteques Sebastià d’Arbó d’Amposta, i Marcel·lí Domingo faran exposicions de llibres i contes sobre l’acolliment familiar.

L’acolliment familiar és un gest desinteressat que ofereix a les famílies la possibilitat d’acollir un infant que, per circumstàncies familiars i per un temps determinat, necessita trobar un entorn on rebre l’estimació, la tendresa, la comprensió, l’atenció i la dedicació que es mereix.

Actualment, ja són 700 les famílies acollidores a Catalunya, però encara se’n necessiten moltes més, especialment per a grups de germans o infants amb malalties greus i diversitat funcional.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies