HomeOcupacióEl Consell Comarcal del Baix Ebre contracta cinc joves a través del...

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta cinc joves a través del programa de Formació Professional Ocupacional Dual

Un total de setze joves participen en el programa de Formació Professional Ocupacional Dual que aquesta setmana ha iniciat el Consell Comarcal del Baix Ebre, un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que ofereix formació en activitats de gestió administrativa i un contracte laboral als alumnes. A més, cinc d’aquests alumnes han estat contractats pel Consell Comarcal, que és l’entitat promotora de la formació i una de les entitats contractants, i ja s’han incorporat a diferents àrees de l’ens comarcal (Consum, Serveis Socials, Personal i Baix Ebre Innova).

L’objectiu principal del programa Formació Professional Ocupacional Dual és facilitar a les persones joves d’entre 16 i 29 anys, amb més dificultats per accedir al mercat laboral, l’adquisició de competències professionals i la millora de la qualificació professional i l’ocupabilitat, mitjançant l’accés a una formació professionalitzadora i un contracte laboral de formació en alternança. “Amb aquest programa oferim un contracte als joves, una oportunitat laboral, però també formació que és fonamental per millorar la seua ocupabilitat en el futur”, ha dit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Pel que fa a la durada del contracte és de 12 mesos per una jornada laboral d’entre el 60% i el 65%, mentre que la resta de la jornada es dedica a la formació en activitats de gestió administrativa, una formació que es duu a terme al viver d’empreses Baix Ebre Innova. A més del Consell Comarcal del Baix Ebre, una dotzena d’empreses participen en el programa com entitats contractants.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 22

Últimes notícies