HomeTerres de l'EbreEl Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix un programa d’assessorament integral...

El Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix un programa d’assessorament integral i dos cicles de seminaris a les empreses

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, posa en  marxa aquesta tardor un programa d’assessorament integral dirigit a  microempreses i pimes. Es tracta d’un programa d’assessorament professional i  individualitzat que, a través d’assessors experts, permetrà millorar la gestió, el  funcionament i la competitivitat d’una desena de negocis. 

Aquest programa va adreçat a microempreses, autònoms i pimes amb un mínim de  dos anys d’activitat que presenten necessitats de creixement, diversificació o  estancament econòmic. Per participar en el programa, les empreses no han de  superar els 25 treballadors i una facturació inferior als 10 milions d’euros. Les  empreses interessades han de realitzar la inscripció a través del web Baix Ebre  Avant (www.baixebreavant.cat).  

Concretament, el programa d’assessorament s’estructura en quatre fases: diagnosi  prèvia; definició d’objectius i planificació; assessorament i suport en l’execució  d’accions concretes i tancament i recomanacions. Aquesta actuació està  subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels  Programes de suport al desenvolupament local.  

També aquest mes d’octubre, Baix Ebre Avant començarà dos cicles de seminaris:  un sobre transformació digital i indústria 4.0 adreçat a la indústria manufacturera i  un altre per professionalitzar les empreses del Baix Ebre. Pel que fa al cicle de  seminaris sobre transformació digital inclou quatre sessions que tindran lloc entre  els mesos d’octubre i novembre al viver d’empreses Baix Ebre Innova. Unes  sessions que tenen l’objectiu de capacitar les empreses manufactureres en els  conceptes, tecnologies i metodologies vinculades a la transformació digital i la indústria 4.0 per millorar la competitivitat, promoure una ocupació de qualitat i  dinamitzar econòmicament el territori. 

Finalment, el seminari per professionalitzar les empreses inclou sis sessions, que  es duran a terme entre els mesos d’octubre i novembre. L’objectiu d’aquest cicle de  seminaris és capacitar les empreses en coneixements que reforcen el  desenvolupament de la seua activitat empresarial, milloren l’eficàcia i eficiència  del seu negoci i impulsen el seu creixement empresarial per tal de generar una  ocupació digna al territori. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 45 = 53

Últimes notícies