HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre organitza la primera trobada d’infants i...

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza la primera trobada d’infants i adolescents del servei d’atenció diürna

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre organitza la primera Trobada del servei d’atenció diürna per a infants i adolescents ‘la Tribu’, que tindrà lloc dissabte, 1 de juny, a l’Escola Marcel·lí Domingo de Roquetes.

El servei d’atenció diürna del Baix Ebre, denominat ‘la Tribu’, atén actualment prop de 200 infants de 3 a 16 anys dels municipis de Deltebre, Roquetes, l’Ametlla de mar, el Perelló, l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Xerta i Aldover, que hi accedeixen a demanda dels Serveis Socials dels respectius ajuntaments. Aquesta derivació es fa sota un pla de treball familiar i projecte educatiu individualitzat de l’infant, que marca els objectius de treball, les pautes de seguiment i els períodes d’atenció. ‘La Tribu’ funciona com a espai d’acollida física i afectiva, on es desenvolupen, sota criteris educatius, activitats de la vida quotidiana fora de l’horari escolar en els períodes lectius i no lectius.

En el transcurs d’aquesta primera Trobada, que s’iniciarà a les 10 del matí amb l’arribada de tots els participants, es desenvoluparan tallers de volei, bàsquet, castells o jocs tradicionals, entre d’altres, amb la col·laboració de diverses entitats esportives i culturals del Baix Ebre. Posteriorment, hi ha programat un dinar de germanor i un concurs de dibuixos.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

14 + = 24

Últimes notícies