HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre organitza un cicle de seminaris de...

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza un cicle de seminaris de màrqueting digital

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través el projecte Baix Ebre Avant, ha  programat un cicle de seminaris de màrqueting digital que començarà el pròxim 3  de juny i que tindrà lloc al viver d’empreses Baix Ebre Innova. En concret, enguany  es desenvoluparan un total de sis seminaris en què els assistents aprendran les  tècniques per la creació d’un web, comerç electrònic, llenguatge SEO o publicitat a  internet.  

L’objectiu general del cicle de seminaris és oferir a les empreses els coneixements  necessaris per a la creació d’una estratègia de màrqueting i un lloc web competitiu  per a millorar la seua visibilitat en línia i incrementar la seua productivitat.  Aquests seminaris van adreçats a empreses i autònoms i els interessats poden  apuntar-se a un dels seminaris o a tota la programació.  

El cicle de seminaris de màrqueting digital s’allargarà fins al mes d’octubre. Hi  haurà sessions teòriques i pràctiques, i es combinarà la modalitat presencial i en  línia. “Els empresaris i autònoms que participen en aquests seminaris seran  capaços de crear una estratègia de màrqueting digital que els permetrà  millorar i incrementar la productivitat i el rendiment i, per tant,  contribuiran a la creació d’ocupació”, ha manifestat el president del Consell  Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.  

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el  marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel  Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

45 + = 49

Últimes notícies