HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre promou un acord territorial de reactivació...

El Consell Comarcal del Baix Ebre promou un acord territorial de reactivació econòmica i ocupacional

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre impulsa un acord territorial amb els ajuntaments de la comarca, el sector empresarial i la comunitat educativa per promoure polítiques en matèria de desenvolupament econòmic i ocupació. Un acord que s’havia de signar just quan es va declarar l’estat d’alarma per la pandèmia de la Covid-19 i que avui s’ha presentat al Consell d’Alcaldes del Baix Ebre. “Promovem un acord entre el sector públic i el privat per treballar en equip tota la comarca, volem teixir sinergies i relacionar tots els àmbits que puguen generar economia”, ha dit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura. L’acord de cooperació territorial, amb els representants de tots els sectors, se signarà d’aquí a pocs dies.

L’inici del curs escolar 2020-2021 ha estat un altre dels temes que s’ha tractat al Consell d’Alcaldes del Baix Ebre, que s’ha reunit de forma virtual. La directora dels serveis territorials d’Educació, Montse Perelló, ha explicat els diferents escenaris que es plantegen pel pròxim curs i la planificació que s’està fent per donar-hi resposta. En aquest sentit, Educació prioritzarà la presencialitat a escoles i instituts i establirà un protocol per garantir la seguretat de la comunitat educativa. Perelló ha demanat també la col·laboració dels ajuntaments en el cas que siga necessari condicionar espais fora dels centres per tal de respectar les distàncies de seguretat.

Les conseqüències econòmiques de l’alliberament dels peatges de l’AP-7 als municipis de l’Ametlla de Mar, el Perelló, l’Ampolla, Camarles i l’Aldea; la necessitat que l’Estat modifique el reglament de domini públic hidràulic, que inclou una zona de flux preferent del riu que implica limitacions en usos urbanístics; la iniciativa de la Cambra de Comerç #Quecapempresatanqui; la creació d’una plataforma turística en línia i un projecte del Grup Recerca Ebrenca d’estalvi d’aigua als municipis són altres temes que s’han tractat al Consell d’Alcaldes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 63 = 65

Últimes notícies