HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Montsià forma personal de l’administració en LGBTI

El Consell Comarcal del Montsià forma personal de l’administració en LGBTI

Des de fa un parell d’anys, el Consell Comarcal del Montsià està realitzant formacions per a conscienciar sobre la necessitat d’incloure les polítiques d’igualtat de tracte i no discriminació LGBTI a les polítiques locals de la comarca.

Un total de disset persones que treballen a la corporació i diferents ajuntaments de la comarca s’han format sobre el deure d’intervenció en el cas que es detecte una situació discriminatòria a les persones LGBTI.    

En este sentit, les persones que treballen a l’administració han de conèixer el protocol que desplega el deure d’intervenció. En cas de detectar alguna possible discriminació s’ha de comunicar al Servei d’Atenció Integral per a les persones LGBTI del Consell Comarcal del Montsià. Este servei  adreçat a la ciutadania dona informació, acompanya i atén qualsevol persona que haja patit, estiga patint o en risc de patir discriminació per diversitat sexual i de gènere. 

Els interessats a obtindre més informació poden contactar al telèfon del Consell Comarcal del Montsià o enviar un correu a sai@montsia.cat per a demanar cita prèvia. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 31

Últimes notícies