HomeSocietatEl Consell contracta sis persones de la Ribera en el marc del...

El Consell contracta sis persones de la Ribera en el marc del Programa Treball i Formació 2022

Aquest mes de febrer, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha posat en marxa un nou Pla d’Ocupació per a veïns i veïnes de la comarca. Es tracta del programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i amb el finançament del Servei d’Ocupació Estatal. Les sis persones beneficiàries són de la comarca i agrupades en dues brigades faran tasques de manteniment i pintura del mobiliari urbà dels parcs i de les àrees de lleure de la comarca. També treballaran en el condicionament i neteja del GR99 i d’espais naturals als diferents municipis de la Ribera d’Ebre. Totes elles rebran una formació transversal de 60 hores que servirà per millorar la seva ocupabilitat, i adquirir competències professionals, és a dir, d’aplicació directa al món laboral.

Foto: Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

El programa, pel qual el Consell Comarcal ha rebut una subvenció total de 137.243,76 euros, es divideix en tres línies ben diferenciades: dones en situació d’atur amb tres contractes de dotze mesos; persones aturades més grans de quaranta-cinc anys amb tres contractes de dotze mesos; i l’acció d’acompanyament amb una contractació a jornada parcial durant dotze mesos per aquesta tasca.

El SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral i les accions d’Acompanyament. I els ajuntaments de la comarca financen les despeses de desplaçaments o els materials i les eines necessàries per dur a terme les tasques. A més, el Consell Comarcal s’ha presentat a una altra convocatòria de subvenció perquè al llarg d’aquest 2022 el Programa Formació i Treball es pugui ampliar amb la contractació de dotze treballadors més per un període de dotze mesos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 65 = 73

Últimes notícies