HomeEducacióEl Consell d’Infants Municipal presenta les propostes per fer els parcs infantils...

El Consell d’Infants Municipal presenta les propostes per fer els parcs infantils espais més inclusius

Avui s’ha celebrat, a la sala de plens de l’Ajuntament de la Ràpita, el ple de valoració final del Consell d’Infants de la Ràpita del curs 2021-2022. En ell, els infants han presentat les valoracions i les propostes amb relació a l’encàrrec municipal: fer els parcs infantils espais més inclusius on tots els infants tinguin cabuda i no sentin discriminacions.

En l’inici del plenari, els consellers i conselleres han fet un repàs al treball fet durant aquests vuit mesos, des de la presentació de les candidatures i les votacions en els centres educatius, fins a la constitució del consell i les primeres sessions de treball. En aquest repàs a les experiències viscudes ha estat present la visita als parcs acompanyats de l’Associació pel Lleure Adaptat, la trobada amb el regidor de Festes per fer-li propostes, els programes a Ràdio Ràpita i l’elecció de les representants a formar part del Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya.

Foto: Ajuntament de la Ràpita

Tot seguit, els infants han fet entrega del dossier sobre l’encàrrec municipal amb la valoració dels parcs i les propostes de millora a l’alcalde, qui tot seguit els ha donat resposta a les seves peticions. Caparrós ha fet saber als infants que les seves conclusions ja s’han començat a treballar i ha exposat que “aquestes conclusions que sorgeixen del vostre estudi i treball ens permetran saber quins són els criteris a l’hora de millorar, renovar i construir els parcs infantils”. Caparrós ha afegit que “aquestes propostes que feu passaran a ser el decàleg i els criteris a l’hora de dissenyar nous parcs i d’arranjar els parcs existents“.

Finalment, l’alcalde de la Ràpita, en nom de tot el consistori, els ha agraït el treball, el compromís i la implicació durant aquest període de temps, i ha acomiadat els consellers i conselleres que finalitzen enguany el seu pas pel consell entre els aplaudiments dels seus companys i les seves famílies.

Podeu visualitzar la maqueta elaborada pels consellers i conselleres al primer pis de l’Ajuntament de la Ràpita en l’horari habitual d’atenció ciutadana.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 50

Últimes notícies